Srbija

Kon: Zabrana kretanja od 24h ima smisla samo za Beograd

Govoreći o predstojećem Uskrsu, dr Predrag Kon je na redovnoj konferenciji za medije rekao da se Srbija već sada nalazi na maksimumu (kada je reč o epidemiji), te da će tako biti i u narednih 8 do 10 dana.

“Ako se budu sprovodile mere zabrane kretanja od 24 časa, po meni lično, ovo još nije raspravljano, to ima smisla samo za Beograd i eventualno neka dodatno ispitana žarišta”, izneo je svoje mišljenje dr Kon.

On je dodao da možemo da prođemo i bez policijskog časa, ako svi shvate kako treba da se ponašaju.

“Moj predlog je potpuno jasan: u narednih 8-10 dana 24 časa apsolutna zabrana kontakta, a ako mora, onda i zabrana kretanja. Ali kontakata, da.”, rekao je Kon.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend