Srbija

Kontrolišemo 700 ugovora o privatizaciji

Direktor Agencije za privatizaciju Srbije Vladislav Cvetković izjavio je da Agencija kontroliše ispunjavanje ugovorenih obaveza u još 700 preduzeća i izrazio uverenje da će u nekim preduzećima ugovori biti raskinuti.

"Ugovori će u nekim preduzećima biti raskinuti, ali se nadam da neće biti raskinuti u nekim velikim kompanijma", kazao je Cvetković agenciji Beta.

On je podsetio da je od početka privatizacije raskinuta četvrtina ugovora od oko 2.500 prodatih firmi. Cvetković je kazao da je najviše ugovora raskinuto tokom 2009. i ove

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend