Srbija

Kuburović: Zakon o poreklu imovine uskoro pred poslanicima, isti za sve

Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je da veruje da će se Predlog zakona o poreklu imovine "u narednim danima" naći pred poslanicima Skupštine Srbije.

Ona je za Večernje novosti navela da će se taj akt odnositi „apsolutno“ podjednako na sve građane i ocenila da u njemu nema „nikakve političke odmazde“.

„Veoma sam ponosna što je Ministarstvo pravde uspelo, i pored svih otpora koji su dolazili sa raznih strana, da izradi jedan kvalitetan zakonski akt u kome nema nikakve političke odmazde, kao što pojedinci žele da predstave“, navela je ministarka.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend