Srbija

Kupili smo 85 vozila

Kompanija Srbijagas je kupila 85 novih vozila i za tu nabavku ukupno platila 112 miliona dinara, kaže Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa.

On dodaje da je kompanija u skladu sa planom poslovanja prodala 200 starih vozila, a da treba da proda još oko 80 automobila.

"Time smo inkasirali oko 400.000 evra. Planiramo da smanjimo broj korišćenih vozila sa 400 na 300 i da obnovimo vozni park", kaže Bajatović.

On objašnjava da je kupljeno 50 punta, kao i za potrebe rada na terenu kupljeno 10 "folksvagena kedi".

"Za ozbiljnije terensko angažovanje, prevoz ljudi, alata i rezervnih delova u teškim uslovima nabavljeno je 11 terenskih vozila ‘mazda BT 50’ i dva minibusa ‘ford tranzit turneo’, dodaje Bajatović.

"Za potrebe menadžmenta je nabavljeno 10 ‘škoda superb i dva ‘audija A6’. Sve je urađeno po Zakonu o javnim nabavkama. Razlog zašto smo to radili nije da povećamo troškove, nego da ih smanjimo", naglašava on.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend