Srbija

Lončar: Nije se Vučiću zdravlje pogoršalo zbog novinara, već zbog premora

Pogoršano zdravstveno stanje predsednika Aleksandra Vučića nije posledica neke televizije, novinara ili pitanja, već premora i njegove izloženosti poslu, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar i istakao da je zdravstveno stanje predsednika danas mnogo bolje.

„Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas je mnogo bolje, ali će morati da promeni način života i rada i da uzima redovno terapiju“, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

On je dodao da je uzrok Vučićevog pogoršanog zdravstvenog stanja bio previliki rad i premor.  

„Ovo je konkretno posledica premora i njegove izloženosti poslu. Nije mu se zdravlje narušilo zbog neke televizije, novinara ili pitanja“, objasnio je Lončar to što je Vučić u petak uveče završio na Vojnomedicinskoj akademiji zbog problema sa srcem.

Ministar je rekao da Vučić dobro reaguje na svu terapiju koju je dobio, kao i da u petak „nije bila nimalo naivna situacija koja je ugrožavala njegov život“.

„Uzrok narušavanja njegovog zdravstvenog stanja je preveliki rad i prevelika borba da bude bolje Srbiji. On se nije štedeo nimalo, trudio se da stigne na svako mesto da se bori za bolju Srbiju“, istakao je Lončar.

Konstatovao da je Vučić sam platio cenu toga što je radio, jer mu se „zdravlje narušavalo duži period“, pošto „nije mislio na sebe, nego da Srbiji bude bolje“.  

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend