Srbija

Mihajlović: Izbori u martu ili aprilu, bojkot ne stavlja pečat na legitimnost

Članica rukovodstva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i ministarka Zorana Mihajlović rekla je da u politici u Srbiji "mnogo ružnih reči dolazi od opozicije".

Mihajlović je za TV Prva ocenila da bojkot predstojećih izbora koji su najavile pojedine opozicione partije, „ne stavlja pečat na legitimnost izbora“, već su građani „sudije na izborima“ koji će, kako je rekla, biti „u martu ili aprilu“ iduće godine, i upitala koji je program opozicije „da Srbiji bude bolje“.

Govoreći o napisima da su ona premijerka Ana Brnabić u sukobu zbog taksista i CarGo, Mihajlović je odgovorila da su to „samo tabloidi“, gde „imate razne naslovne strane“.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend