Srbija

Mihajlović: O ostavci Babića kad za to dodje vreme

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će Vlada Srbije razmatrati ostavku v. d. direktora Javnog preduzeća "Koridori Srbije" Zorana Babića kada za to dodje vreme.

„Vlada će razmatrati ostavku Zorana Babića, ali pri tome moramo imati u vidu činjenicu da je za vreme njegovog mandata uradjeno 100 kilometara autoputa“, kazala je ona.

Mihajlović je dodala i da se mora imati u vidu i da Babić „nije optužen, niti osumnjičen za tragediju u kojoj je poginula žena“.

Zoran Babić je još v.d direktora preduzeća „Koridori Srbija“, iako je pre više od 300 dana saopštio da podnosi neopozivu ostavku na to mesto.

Da podnosi nepozivu ostavku Zoran Babić je saopštio 1. februara, nakon saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je stradala Stanika Gligorijević. Babić se nalazio u kolima koja su je usmrtila.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend