Srbija

Nastavljena prolećna sednica

Poslanici Skupštine Srbije nastavili prvu sednicu prolećnog zasedanja objedinjenom raspravom o ratifikaciji devet međunarodnih sporazuma i drugih akata.

Većina tih akata odnosi se na policijsku saradnju. Poslanici su na početku sednice minutom ćutanja odali poštu žrtvama zemljotresa i cunamija u Japanu. Poslanici će, pored ostalih, raspravljati o sporazumima sa Crnom Gorom o saradnji i uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima i o izručenju, sa Makedonijom o regulisanju režima pograničnog saobraćaja, sa Bosnom i Hercegovinom o policijskoj saradnji. Prva sednica prolećnog zasedanja započela je 2. marta, a u njenom dosadašnjem toku poslanici su razmotrili predložene izmene Zakona o planiranju i izgradnji, o popisu stanovništva, domaćinstava, stanova i poljoprivrede 2011. godine, i zakonske predloge o sportu i o socijalnoj zaštiti.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend