Srbija

Neće biti problema u EPS-u

Ministar Oliver Dulić izjavio je da se pripajanje sektora rudarstva i energetike različitim ministarstvima neće negativno odraziti na funkcionisanje EPS i NIS.

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Srbije rekao je da "neće postojati problem u Kolubari, gde se kopa ugalj za termoelektrane". On je naglasio da "Vlada funkcioniše jako dobro, kao i komunikacija između ministarstava" i ocenio da se radi o "uhodanom sistemu koji decenijama dobro funkcioniše". Prema njegovim rečima, 22 zaposlena iz bivšeg Ministarstva rudarstva i energetike prešla su u nadležnost novog Ministarstva kojim on rukovodi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend