Srbija

Nema vremena za stav o izlasku Srba na izbore

Državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović ocenio je da Vlada Srbije nema dovoljno vremena da razmotri šta bi, po pitanju vanrednih izbora na Kosovu, bilo dobro za kosovske Srbe i Srbiju.

"Izbori dolaze iznenada, pa nemamo dovoljno vremena da vidimo šta bi za Srbe i Srbiju bilo dobro da učine po pitanju izbora (da izadju ili ne)", rekao je Ivanović agenciji Beta i dodao da nije pristalica brzih odluka.

Ivanović je rekao da je uveren da će na Kosovu izbori biti održani u decembru, zbog pada vlade, a ne kako je prvo najavljeno, nakon ostavke predsednika Kosova Fatmira Sejdiua, 13. februara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend