Srbija

Nikolić stabilno

Član lekarskog konzilijuma koji prati zdravstveno stanje Tomislava Nikolića dr Ljubomir Ilić izjavio da je posle intenziviranja terapije on u stabilnom stanju.

Nikolić, koji četvrti dan štrajkuje glađu i žeđu, je stabilno i bez poremećaja svesti, dodao je dr Ilić.

Ilić je novinarima rekao da je Nikolić priključen na "određene aparate" preko kojih se stalno prate sve vitalne funkcije njegovog organizma.

On je dodao da se očekuje dalje intenziviranje terapije, ali nije želeo da kaže koje, objašnjavajući to politikom te zdravstvene ustanove.

Ranije je najavljeno da će se Nikolić obratiti novinarima oko 13 sati.

Nikolić je u subotu počeo štrajk glađu i žeđu zahtevajući raspisivanje vanrednih izbora, a u nedelju uveče je, nakon što mu je pozlilio, prebačen iz zgrade Doma Narodne skupštine u Kliničko-bolnički centar na Novom Beogradu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend