Srbija

Nove vozačke 1.200, a saobraćajne 800 dinara

Nove vozačke i saobraćajne dozvole, koje će početi da se izdaju od 1. januara 2011. godine, gradjani će plaćati 1.200, odnosno 800 dinara, a važiće 10 godina, izjavio je u sredu ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Dačić je na graničnom prelazu sa Hrvatskom Batrovci-Bajakovo rekao da će nove vozačke i saobraćajne dozvole biti biometrijske i uradjene po evropskim standardima.

Nove registarske tablice, kako je dodao, koštaće 2.000 dinara i važiće sedam godina, dok će cena regitstracionih nalepnica, koje će se menjati svake godine, biti 400 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend