Srbija

O rekonstrukciji Vlade Srbije posle Nove godine

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u utorak da će se o rekonstrukciji Vlade Srbije razgovarati posle Nove godine.

"O tome kako bi izgledala rekonkstrukcija Vlade, posle Nove godine. Ako bi se sada pričalo o tome rekonstrukcija bi izgubila svrhu", kazao je on novinarima prilikom obilaska beogradske fabrike za proizvodnju konzervi Bol pekidžing.

Tadić, koji je i lider Demokratske stranke, kazao je da koalicini partneri moraju "u miru da sagledaju sitauciju i da se racionalno ponašaju po tom pitanju". On je kazao i da nikada nije najavio rekonstrukciju Vlade Srbije, već da je govorio da bi do nje trebalo da dodje. Tadić je precizirao da će, kada bude hteo da najavi rekonstrukciju Vlade Srbije, u javnost izaći kao predsednik najjače sranke unutar vladajuće koalicije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend