Srbija

Obradović: Jedino opšti bojkot može da dovede do poštenih izbora

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je danas da do slobodnih izbora može doći samo ako se svi pridruže bojkotu.

On se zbog toga nada i očekuje da u četiri grada i opštine u kojima je na vlasti, „opozicija neće učestvovati na izborima, dok se ne obezbede podjednaki uslovi za sve lokalne samouprave u Srbiji“.

Obradović je u emisiji TV N1 „360 stepeni“ da „jedino opšti bojkot može da dovede do poštenih izbora, a da se u gradovima u kojima je na vlasti opozicija proglasi jedna vrsta vanrednog stanja“.

„Ako u te četiri opštine ne mogu da se sprovedu izbori, oni neće biti legitimni, moraće da dodje do prelazne tehničke vlade, i normalnih izbora za devet meseci“, rekao je Obradović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend