Srbija

Obradović: U „Krušiku“ ne znaju šta će sa mnom

Uzbunjivač iz "Krušika" Aleksandar Obradović kazao je da u toj fabrici "ne znaju šta će sa njim" i da čeka bilo kakvu informaciju o svom radnom mestu.

Obradović je za list Danas kazao je da je prvi radni dan u „Krušiku“ bio 13. januar i da on „svakodnevno očekuje poštara ili neku informaciju“ kakva će da bude odluka o njegovom radnom mestu.

On je rekao da mu je pritvor ukinut 18. decembra, ali da mu je zbog štrajka radnika javnog preduzeća Pošta odluka suda stigla 27. decembra i dodao da je istog dana odluku dostavio „Krušiku“.

Obradović je uhapšen 18. septembra 2019. godine na svom radnom mestu, nakon što je medijima dostavio „dokaze o sumnjivim radnjama u fabrici Krušik“, a 14. oktobra odredjen mu je kućni pritvor.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend