Srbija

Odigrao sam sjajan meč

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da je odigrao odličan meč protiv Britanca Endija Marija, u finalu Otvorenog prvenstva Australije i da misli da je mnogo iskusniji i bolji igrač nego što je bio pre tri godine kada je prvi put osvojio grend slem trofej u Melburnu.

"Ovo je bio sjajan meč. Od početka do poslednjeg poena radio sam ono šsto sam se dogovorio sa trenerom, za šta sam se pripremao. Bio sam fizički spreman, imao dva dana odmora, što je važno u završnici turnira. Igrao sam duge razmene udaraca protiv igrača koji ne promašuje mnogo, talentovanog tenisera koji ima jedan od najboljih riterna na svetu", rekao je Djoković posle meča.

Srpski teniser smatra da sa više iskustva igra mečeve. On je rekao da je posle osvajanja Dejvis kupa bio željan novih takmičenja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend