Srbija

Otvoren 48. medjunarodni sajam nameštaja u Beogradu

Medjunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije otvoren je u ponedeljak na Beogradskom sajmu, uz učešće više od 500 izlagačca iz 15 zemalja.

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević je na otvaranju Sajma pozvao srpske proizvodjače nameštaja da iskoriste sporazume o slobodnoj trgovini koje Srbija ima sa velikim brojem zemalja i povećaju plasman robe na strana tržišta.

Milosavljević je kazao da će Srbija ove godine zabeležiti rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) od dva odsto, ali da se još čeka na početak novog investicionog ciklusa, ekonomskog oporavka i na nove izvore finansiranja.

Na sajmu pod sloganom "In mesto za nameštaj" ponudjen je nameštaj po cenama nižim od 10 do 40 odsto od redovnih. Izlagači su na manifestaciji, koja će trajati do 21. novembra, predstavili i savremeno opremanje objekata, kao i nove trendove u oblasti proizvodnje, dizajna i marketinga.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend