Srbija

Peticija protiv prodaje Telekoma

Demokratska stranka Srbije će 15. marta predati Vladi peticiju pod nazivom "Stop prodaji Telekoma", koju je do sada potpisalo više od 100.000 građana.

Među građanima koji su potpisali ovu peticiju nalaze se poznati stručnjaci, ugledne javne ličnosti i predstavnici različitih slojeva društva, kaže se u saopštenju DSS-a. Potpisi će, prvog radnog dana rekonstruisane vlade, biti predati ministarstvu nadležnom za telekomunikacije. "Očekujemo da će vlada posle ove akcije preispitati svoju odluku i odustati od prodaje Telekoma", izjavio je potpredsednik DS S – a Nenad Popović, navedeno je u saopštenju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend