Srbija

Pokret Dveri odlučio da bojkotuje izbore

Predsedništvo pokreta Dveri odlučilo je da taj pokret bojkotuje redovne izbore, koji treba da budu održani na proleće sledeće godine, saznaje FoNet.

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović najavio je 19. avgusta, posle okuglog stola predstavnika vlasti i opozicije o medijima, da će na Predsedništvu pokreta predložiti bojkot izbora 2020. godine.

On je tada rekao da je vlast u toj rundi dijaloga pokazala nespremnost da se ispune preporuke stručnog tima protesta „1 od 5 miliona“, pre svega preporuke koje se tiču slobode medija.

Još jedna članica Saveza za Srbiju, Narodna stranka, odluku o bojkotu izbora donela je 20. avgusta. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend