Srbija

Policajac popio kafu s ministrom

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić pozdravio je u sredu reakciju policajca Saše Čordića...

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić pozdravio je u sredu reakciju policajca Saše Čordića tokom nereda koji su pratili nedeljnu Paradu ponosa i istakao da je u njegovom obraćanju jednom od huligana, sublimirana poruka svega što se dešavalo.

Dačić je popio kafu s policajcem koji je postao hit na "Jutjubu" i dobio svoje grupe na društvenim mrežama zbog snimka jednog gradjanina na kome se vidi kako jednom od huligana koji sedi na trotoaru objašnjava šta misli o neredima u gradu.

Čordiću, koji je pripadnik Policijske uprave Stari grad, Dačić i predstavnici više beogradskih i redakcija stranih medija uručili su simbolične poklone, kao i majicu na kojoj piše njegova rečenica jednom od huligana "Moj Beograd si došao da lomiš".

Dačić je Čordiću poručio da "to što je rekao ima mnogo veći efekat nego da je nekog udario", kao i da je time mnogo uradio za imidž srpskog policajca. Saša Čordić je zahvalio na simboličnim poklonima i istakao da je to priznanje svim policajcima, a povredjenim kolegama je poželeo brz i uspešan oporavak.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend