Srbija

Politika: Nastavak razgovora vlasti i opozicije u novom formatu

Nova serija razgovora vlasti i opozicije o izbornim uslovima mogla bi da se odvija u "Žan Mone" formatu, koji podrazumeva i da nema medijske komunikacije dok se ne dođe do konkretnih rezultata, nezvanično saznaje list "Politika".

„Politika“ je prenela da se dijalog vlasti i opozicije o izbornim uslovima seli sa Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu u Skupštinu Srbije i da će ta serija razgovora okupiti veći broj učesnika nego okrugli stolovi na FPN-u.

Dodaje se da bi rezultati dosadašnjih razgovora mogla naći u parlamentu 9. i 10. oktobra, datuma koje je predložila predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković Dejvidu Mekalisteru iz Evropskog parlamenta, na čiju incijativu se međustranački dijalog nastavlja u Skupštine Srbije.

„Politika“ je prenela da je Gojković navela da će dijalog odvijati u više faza, pa i nastaviti posle izbora sledeće godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend