Srbija

Potrebno odustati od daljeg cepkanja države

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica pozvao je nedelju vladajuće stranke da odustane od regionalizacije zemlje i posvete se istinskom razvoju i jačanju lokalne samouprave.

"Mi danas pozivamo vlast da odustane od pogubne ideje da se Srbija, čiji je teritorijalni integritet ozbiljno ugrožen od same EU, dalje cepka i razgradjuje na regione", rekao je Koštunica na predstavljanju programa DSS za ekonomski razvoj 21 grada i opštine.

Lider DSS je dodao da, umesto regionalnih birokratija, koje će morati da plaćaju osiromašeni gradjani, svu snagu treba usmeriti na razvoj gradova, sela, lokalne samouprave, kako bi bio obezbedjen pravi ravnomerni razvoj cele zemlje, kako nalaže Ustav Srbije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend