Srbija

Potrošeno 150 miliona dinara

MUP je za obezbeđenje Parade ponosa, posetu američke državne sekretarke Hilari Klinton i derbija Crvena Zvezda-Partizan potrošilo ukupno oko 150 miliona dinara.

Ivica Dačić je rekao da u tu sumu ne ulaze troškovi za popravku oštećene opreme i vozila za vreme Parade ponosa, kao ni nagrade policajcima sa tog skupa.

Dačić je podsetio da je Paradu ponosa obezbeđivalo 5.600 policajaca, a posetu Hilari Klinton i fudbalski derbi oko 4.000.

"Postoji problem huliganstva, ali se on ne može rešiti samo velikim prisustvom policije", rekao je Dačić i istakao da je potrebno doneti zakone koji će rešeti taj problem prevencijom.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend