Srbija

Povećano prisustvo policije na beogradskim ulicama

Jake policijske snage rasporedjene su u subotu u širem centru Beograda, a posebno u delu grada i ulicama u blizini stadiona fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Oko stadiona Marakana rasporedjeni su pripadnici Žandarmerije i policije u punoj opremi za razbijanje demonstracija, kao i policajci na konjima. Prema najavama nadležnih, u zoni oko stadiona i u centru Beograda biće rasporedjeno oko 5.000 policajaca.

Na ulicama Beograda nema organizovanih navijačkih grupa, a reporter agencije Beta video je u Bulevaru oslobodjenja kod stadiona Marakana jednu manju grupu navijača u pratnji dve policijske marice.

Iz Policijske uprave za Beograd ranije su najavili da će veliki broj policijskih službenika snimati ponašanje posetilaca na stadionu, kako bi se u slučaju incedenata i nereda znalo ko su bili predvodnici. Najavljeno je i da će ulice u okolini stadiona Crvene zvezde biti zatvorene za saobraćaj.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Partizana, koja počinje u 13 sati, označena je kao dogadjaj visokog rizika

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend