Srbija

Predstavljena Balkanska ruta heroina

"Balkanska ruta heroina" bila je glavna tema predavanja koje su na Medjunarodnoj konferenciji za borbu protiv droga u meksičkom gradu Kankunu održali predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, saopštio je danas MUP.

SBPOK je tokom izlaganja, kako se navodi, pažnju posebno skrenuo na "balkansku rutu heroina", kojom, po rečima ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića koji učestvuje na konferenciji, prolazi skoro 80 odsto heroina na putu ka Zapadnoj Evropi.

Dačić je ukazao da je zato potrebno da na Balkanu budu prisutne agencije za borbu protiv ilegalne trgovine narkoticima, dodavši da je zato pojačana saradnja i sa američkom Agencijom za borbu protiv trgovine narkoticima (DEA).

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend