Srbija

Preminuo državni sekretar oboleo od korone

Državni sekretar u ministarstvu životne sredine Branislav Blažić preminuo je od posledica koronavirusa, porvrđeno je iz ministarstva za Nova.rs

Blažić je bio hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Državni sekretar je iz Kikinde, grada koji je jedan od žarišta epidemije koronavirusa u Srbiji.

Ranije je za Nova.rs iz kabineta ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana rečeno je da su svi koji su bili u kontaktu s njim su poslati u izolaciju.

“Blažić se javio lekarima nakon što je osetio simptome i odmah je smešten na Infektivnu kliniku. Sve osobe iz njegovog poslovnog okruženja, iz prostorija u zgradi SIV III u kojima je radio su u izolaciji. Niko od njih trenutno nema simptome, a prostorije su dezinfikovane”, rečeno je iz kabineta.

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan, kako nam je rečeno u kabinetu, nije bio u kontaktu s njim, jer je kabinet smešten u Palati Srbija, a ostatak ministarstva u SIV-u III.

U kontaktu sa Blažićem bio je i državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave koji je takođe u izolaciji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend