Srbija

Prenošenje brojeva u mobilnoj telefoniji krajem marta

Direktor Republičke agencije za elektronske komunikacije Milan Janković najavio je u ponedeljak da će do kraja marta 2011. biti omogućena promena operatera mobilne telefonije uz zadržavanje broja.

Janković je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije kazao da je na ponovljenom tenderu izabran isporučcilaca centralne baze prenetih brojeva, ali nije želeo da kaže koje je kompanija izabrana pošto još nije potpisan ugovor.

On je kazao je postupak potpisivanja ugovora sa iporučiocem u toku i da se očekuje da će do kraja godine biti postavljena mreža i dva do tri meseca nakon toga testiranje prenosivosti brojeva sa operaterima sa srpskom tržištu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend