Srbija

RATEL isključio predajnik SOS kanalu

Televizija SOS kanal saopštila je da je Republička agencija za elektronske komunikacije u ponedeljak bez saglasnosti suda isključila predajnik te televizije na zgradi "Beogradjanka" u centru Beograda.

U saopštenju koje je potpisao direktor i glavni urednik SOS kanala Dragiša Kovačević, navodi se da je ta televizija tokom poslednje četiri godine, od kada joj je Republička radiodifuzna agencija (RRA) "dodelila neispravnu frekvenciju", pretrpela višemilionsku štetu, a gledaocima je bilo onemogućeno da normalno prate program.

"Na sednici 16. septembra 2010. godine Privredni apelacioni sud je odbio sve zalbe RRA i RATEL-a, odredio veštaka i naložio da se obavi veštačenje na 36. kanalu", naveo je Kovačević.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend