Srbija

Saša Radulović ponovo na čelu DJB

U Sava centru na skupštini DJB je izabrao novo rukovodstvo. Na čelo DJB vratio se Saša Radulović kao predsednik pokreta. Za njegovu zamenicu izabrana je Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić.

Skupštinu je otvorila aktuelna predsednica Branka Stamenković koja je istakla da je svoj mandat provela radeći na stabilizaciji stranke i ubeđivanjeu Saše Radulovića da se vrati na njeno čelo.

“Svidelo se to nama ili ne, sve stranke u Srbiji su liderske i birači se identifikuju sa jakim liderima. DJB je srećan što ima jednog takvog lidera” izjavila je Branka Stamenković.

U svom obraćanju nakon izbora za predsednika DJB, Saša Radulović je rekao da reč NEODGOVORNOST najbolje opisuje svaku vlast u Srbiji u poslednjnih 30 godina, jer je za to vreme čitava država opljačkana, a ispada da za to niko nije kriv jer svaka nova vlast štiti onu prethodnu i nastavlja da radi isto.

Radulović je takođe istakao da je Srbija danas u izuzetno ozbiljnoj situaciji, da smo postali kolonija i da nam preti nestanak. Кvalifikovana radna snaga nam odlazi u Nemačku, a nekvalifikovana mota kablove u nemačkim kompanijama kojima neodgovorna vlast plaća subvencije od 10.000 evra po radnom mestu. Istakao je da je Vučić potvrdio krajem prošle godine da je plan vlade da našu decu koja napuštaju zemlju zameni sa migrantima i da očekuje da će se već 2030. godine broj naše dece koja napušta zemlju izjednačiti sa brojem migranata koji dolaze u Srbiju.

Osvrćući se na šestogodišnje političko zaveštanje DJB, Radulović je rekao da DJB je rešenje.

“DJB je treća opcija. Mi smo underground, oni čiju snagu uvek potcenjuju. Mi smo buntovnici s razlogom. Mi smo anti-establišment. DJB u politiku u Srbiji donosi ODGOVORNOST. Iskustvo nas je naučilo da ne verujemo ni bivšoj ni sadašnjoj vlasti. Mi smo građani kojima se patriotizam podrazumeva. Кosmopolite koje najviše vole svoju zemlju. Ljudi koji žive od svog rada i bore se protiv svih parazita koji žive na grbači drugih. DJB je državotvorna suverenistička opcija. Nismo ni levo ni desno. Mi smo većina.“ istakao je Radulović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend