Srbija

Saslušanje huligana, presude ubrzo

U Italiji u toku saslušanje huligana iz Srbije uhapšenih zbog nereda u Đenovi. Presude se očekuju za samo nekoliko dana.

Vođa ekstremnih navijača iz Srbije Ivan Bogdanov, saslušan je pred sudom u Đenovi, gde je izjavio da je tokom sukoba na stadionu izgubio kontrolu nad situacijom.

Za danas je planirano saslušanje još dvojice navijača, dok će sutra biti saslušana preostala četvorica navijača koji se terete za ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Vođa ekstremnih navijača iz Srbije, Ivan Bogdanov, rekao je da su neredi na stadionu bili usmereni protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji, prema njegovim rečima, ne dozvoljava igračima Crvene zvezde da igraju u reprezentaciji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend