Srbija

Sastanak Vučića i Palmera

Specijalni izaslanik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer stigao je u Beograd i u toku je sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, u zgradi na Andrićevom vencu.

Predsednik Vučić i Palmer su prvo održali sastanak „u četiri oka“, a kasnije su im se pridružili ambasador u Srbiji Entoni Godfri i direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević rekla je ranije, posle sastanka kabineta predsednika Republike, da Vučić od Palmera očekuje pojašnjenje nekih izjava i susreta koje je imao u Skoplju i Prištini protekle nedelje, čime je posetu Beogradu učinio teškom.

Palmer je u Prištini izjavio da Srbija bez priznanja Kosova neće postati članica Evropske unije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend