Srbija

Selaković: Uskoro poznat datum nastavka dijaloga s Prištinom

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je da veruje da će se novi datum nastavka dijaloga Beograda i Prištine znati danas ili sutra.

„U ovom trenutku je važno da se dijalog nastavi. Ja sam ubeđen da ćemo danas, sutra dobiti novi datum za susret u Briselu“, rekao je Selaković. 

Na pitanje kada će biti održan sastanak Srba sa Kosova sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, on je rekao: „Bićete blagovremeno obavešteni“. 

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj povukao je 5. juna iz skupštinske rasprave predlog Platforme za dijalog o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije, što se u Beogradu vidi kao odbijanje Prištine da učestvuje u dijalogu. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend