Srbija

Širi se krug potrage za otetom devojčicom, na terenu više stotina policajaca

Više stotina policajaca u svim selima oko Knjaževca širi krug potrage za 12-godišnjom devojčicom Monikom Karimanović iz Niša i osumnjičenim za njenu otmicu Ninoslavom Jovanovićem iz Malce, koji ju je oteo pre osam dana.

„Cilj nam je da otetu Moniku nađemo što pre, više od 500 naših ljudi je organizovano na više pravaca i to sa lovcima koji dobro poznaju teren. Ne stajemo dok je ne nađemo, cilj nam je da „pregazimo“ teren što pre“, rekao je za N1 načelnik Policijske uprave u Nišu Slaviša Virijević i naveo da uporedo operativna policija proverava čitav jugoistok Srbije.

Na terenu su i žandarmi, psi tragači, specijalna vozila, a nadgleda se i iz vazduha. Srž potrage i dalje je u brdskim selima oko Knjaževca.

Kaze da su i građani od pomoći, ali dodaje i da im lažne dojave i senzacionalistički napisi u pojedinim medijima ometaju potragu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend