Srbija

SPS je danas moderna partija levice

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ocenio je u subotu da je vreme da se u Srbiji prevazidju ideološke podele iz prošlosti i da se političari iz SPS-a i ostalih partija okrenu sadašnjosti i budućnosti.

Govoreći o budućnosti partije na otvaranju Osmog kongresa SPS-a u beogradskom Sava centru, u govoru koji je trajao više od sat vremena, on je ocenio da je cilj kongresa socijalista da se započne ozbiljna i sveobuhvatna unutarpartijska reforma.

Dačić je rekao da je SPS raščistila sa svojom prošlošću i napravila radikalan i dobro promišljen rez sa prethodnim periodom, zbog čega je danas moderna partija levice.

On je rekao da Srbija treba da udje u Evropsku uniju, ne zbog Unije, već zbog gradjana i boljeg života.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend