Srbija

SRBIJA 21 predstavila Deklaraciju

Organizacija SRBIJA 21 je predstavila Deklaraciju o političkoj budućnosti moderne evropske Srbije, na skupu „Za evropsku Srbiju“ u beogradskom Sava centru.

Nekoliko poslanika i predstavnika civilnog društva potpisalo je Deklaraciju o političkoj budućnosti moderne evropske Srbije, kojom su se obavezali da će se u svojim političkim nastupima boriti za očuvanje i uspostavljanje evropskih vrednosti u Srbiji.

Potpisivanje te deklaracije ne znači učestvovanje ili neučestvovanje na izborima, rekao je agenciji Beta Nenad Konstantinović, predstavnik Udruženja “Srbija 21”, poslanik Socijaldemokratske stranke.

Predstavljajući Deklaraciju na konferenciji u Centru Sava, Konstantinović je rekao da je “u aktuelnoj političkoj atmosferi nestao glas građana koji žele da žive u Evropskoj uniji, a u isto vreme sve više ljudi odlazi iz Srbije upravo u zemlje Evropske unije”.

 

nastavak na N1

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend