Srbija

Srbija ima dobar položaj za privlačenje investitora

Predsednik kompanije Henkel u Srbiji Georg Grasl ocenio je da Srbija ima dobar položaj u regionu za privlačenje stranih investitora.

Grasl je kazao da je najveća prednost Srbije geografska i, sve više, politička pozicija u regionu, dok negativan efekat ima višak birokratskih procedura.

"Uz pametnu poslovnu politiku i planiranje, bogato iskustvo i dobro poznavanje lokalnih prilika, investicije u Srbiji mogu da daju odlične rezultate", kazao je on u intervjuu agenciji Beta.

Grasl je kao povoljnosti za strane ulagače naveo i visoko obučenu radnu snagu i primamljive i povoljne poreske stope u Srbiji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend