Srbija

Srbija ukinula vize za državljane Albanije

Vlada Srbije odlučila je da ukine vize za ulazak državljana Albanije u Srbiju, objavljeno je u novom Službenom glasniku Srbije.

U Republiku Srbiju mogu da ulaze bez vize državljani Republike Albanije, nosioci svih važećih putnih isprava Republike Albanije, navodi se u odluci koju je 26. novembra potpisao potpredsednik vlade Ivica Dačić, a stupa na snagu dan nakon objavljivanja.

Albanija je u aprilu 2010. ukinula vize za gradjane Srbije. Državljanima Albanije, odlukom Saveta ministara EU od 8. novembra, ukinute su vize za putovanja u zemlje "šengenskog prostora".

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend