Srbija

Stefanović: Bojkot je izmišljena priča opozicije kako bi sakrila koliko loše stoji u narodu

Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović ocenio je danas da je bojkot izbora „izmišljena priča“ kojom opozicija oko Saveza za Srbiju pokušava da sakrije „koliko loše stoji u svom narodu“.

On je za televiziju Pink rekao i da će stranke koje su najavile bojkot izbora pokušati da kroz grupe građana uđu u lokalne parlamente i Skupštinu Srbiju da bi imale neku vrstu uticaja.

Govoreći o rezultatima rada ministarstva na čijem je čelu, Stefanović je kazao da je Srbija vodeća država regiona po smanjenju stope kriminaliteta kao i da je policija od početka godine zaplenila više od 40 kilograma heroina.

„To je jako dobar rezultat“, kazao je Stefanović i podsetio da je srpska policija tokom 2019. godine zaplenila 7,2 tone narkotika.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend