Srbija

Štrajk upozorenja od 20. oktobra

Policijski sindikat Srbije najavio je danas da će 20. oktobra održati jednočasovni štrajk upozorenja, od 12 do 13 časova...

Policijski sindikat Srbije najavio je danas da će 20. oktobra održati jednočasovni štrajk upozorenja, od 12 do 13 časova.

Policijski sindikat Srbije traži da se posebnim kolektivnim ugovorom za zaposlene u MUP-u omogući da policijaci dobiju ono što dobijaju i drugi državni službenici – plaćanje prekovremenog i noćnog rada, isplatu jubilarnih nagrada i druga prava koja se sada ne primenjuju, rekao je agenciji Beta predsednik tog sindikata Veljko Mijailović.

On je podsetio da je Vlada 30. septembra usvojila zaključak da se može razgovarati isključivo o izmenama posebnog kolektivnog ugovora za državne službenike koji se do sada nije primenjivao na policijske službenike, što je za PSS, kako kaže Mijailović, neprihvatljivo.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend