Srbija

Studenti odblokirali saobraćaj

Studenti koji su u ponedeljak ispred zgrade Vlade Srbije počeli štrajk gladju do ispunjenja zahteva odblokirali su saobraćaj u ulicama Kneza Miloša i Nemanjinoj.

Ispred zgrade Vlade trenutno je mirno, a štrajkači nemaju problem sa policijom, uprkos tome što, kako je rekao Uzelac, skup u ponedeljak nije prijavljen u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Tokom blokade saobraćaja ispred zgrade Vlade jedan student je povredjen kada je na njega naleteo automobil na raskrsnici ulica Nemanjine i Kneza Miloša. Studentu koga je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar povredjena je noga, a do incidenta je došlo nakon što se vozač automobila marke "pežo" oglušio o njegov zahtev da zaustavi vozilo i nastavio vožnju.

Pedesetak studenata stupilo je u štrajk gladju jer vlada nije prihvatila njihov zahtev da se svima koji su osvojili 48 i više bodova omogući upis ove školske godine na računa budžeta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend