Srbija

U Šetnji za Zorana hiljade gradjana

Hiljade gradjana prošlo je u subotu centralnim beogradskim ulicama u okviru akcije "Šetnja za Zorana" koju organizuje Liberalno demokratska partije (LDP) povodom osam godina od ubistva premijera Zorana Djindjića.

Povorka gradjana koji nose crvene i žute ruže i sveće, krenula je od sedišta LDP-a u Siminoj ulici ka Vladi Srbije, gde će predsednik LDP-a Čedomir Jovanović položiti venac na spomen-ploču na mestu ubistva Djindjića.

Povorku predvode Čedomir Jovanović i drugi funkcioneri LDP-a. Saobraćaj je u centralnim beogradskim ulicama je poremećen ili zaustavljen. Povorka je prolazila Ulicom kralja Milana oko 15 minuta.

Prema proceni policije, broj gradjana u povorci je i veći od 10.000. Reporter agencije Beta je čuo razgovor policajaca od kojih je jedan rekao da ima oko 15.000 ljudi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend