Srbija

Uhapšeno 80 ljudi, četvoro u Srbiji

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je da je noćas i danas na teritoriji Italije, Srbije, Crne Gore i Slovenije uhapšeno 80 lica osumnjičenih za trgovinu drogom, a koja se dovode u vezu sa grupom Darka Šarića.

U nastavku akcije "Balkanski ratnik" u Srbiji su uhapšena četiri lica, a tokom noći u više gradova u Srbiji pretresene su kuće i stanovi lica koja Bezbednosno-informativna agencija (BIA) dovodi u vezu sa grupom protiv koje se vodi postupak za trgovinu drogom, izjavio je Radisavljević agenciji Beta u telefonskoj izjavi iz Milana gde se sastao sa tužiocem tog grada Pjerom Grasom.

Jedna osoba je uhapšena u Beogradu a tri u Kragujevcu, naveo je on. Pretres kuća i stanova obavljen je, prema rečima tužioca, u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Užicu, Priboju i Bajinoj Bašti.

Radisavljević je rekao da je akcija sprovedena po nalogu italijanske Direkcije za borbu protiv mafije koja je dala nalog za hapšenje 108 osumnjičenih za nabavku i distribuciju nakrotika za italijansko tržište, a medju kojima je i devet lica protiv kojih je srpsko tužilaštvo već pokrenulo postupke.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend