Srbija

Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu 6. oktobra

Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu biće održani u nedelju 6. oktobra, saopštio je kosovski predsednik Hašim Tači na konferenciji za medije, prenosi KoSSev pozivajući se na prištinsku Kohu.

„Centralna izborna komisija Kosova dobila je instrukcije da preduzme sve neophodne radnje za organizaciju izbora za Skupštinu Republike Kosovo, u skladu sa ovom odlukom i zakonodavstvom na snazi“, stoji u Tačijevoj odluci, prenosi KoSSev.

Ranije danas, Tači je izdao dekret o raspuštanju šestog saziva kosovske skupštine i najavio da će ubrzo doneti odluku o datumu održavanja izbora.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend