Srbija

Vratili se navijači iz Italije

Autobusi koji su prevozili navijače iz Đenove, gde je zbog nereda huligana prekinuta fudbalska utakmica Srbije i Italije, vratili su se večeras u Srbiju.

Prema poslednjim informacijama, policija je zadržala tri osobe.

Prelaz granice protekao je uz do sada nezabeležene mere beznednosti, jer je akciju sprovođenja navijača iz Đenove, nadzirao Savet za nacionalnu bezbednost.

Više od pet sati oko 150 navijača prelazilo je državnu granicu između Srbije i Hrvatske na graničnom prelazu Batrovci. Dva dabl deker autobusa stigla su nešto pre 19 časova na međugranični prostor.

Navijači su pretresani od glave do pete. Svaka torba je otvarana, a autobus je pregledan više puta. Privedene osobe su odmah sa granice policijskim kombijima prebačeni u policijsku upravu u Sremsku Mitrovicu.

Od granice sa Slovenijom, kroz Hrvatsku do Srbije, autobusi nisu stajali nigde iz bezbednosnih razloga.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend