Srbija

Vučić: Fotografija smišljeno uzeta, žao mi je što su povukli naslovnu stranu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je fotografija na naslovnoj strani nedeljnika NIN smišljeno uzeta, ali da mu je žao što su vlasnici nemačko-švajcarske kompanije povukli naslovnu stranu.

„Žao mi je jer je to slika i prilika onih koji bi da vode Srbiju na drugačiji način. Pošto je to namerno urađeno, što se stidite, što sklanjate. A ja volim da se to vidi – da osim patološke mržnje nema ničega“, rekao je Vučić u gostovanju na televiziji Pink.

Vučić: Grabiće mladu radnu snagu iz Srbije svi u Evropi

Predsednik Srbije izjavio je da će svi iz Evrope da grabe mladu radnu snagu iz Srbije, jer je „u Evropi trka za ljudima, nije za teritorijama“.

Vučić je ukazao da je, nažalost, u Srbiji mnogo niža cena radne snage nego u Nemačkoj ili Češkoj, ali da se ta razlika smanjuje.

Ona je naveo da se u Klinički centar Srbije, nakon što su plate u zdravstvu povećane za 15 odsto, vratilo 20 medicinskih sestara – 10 iz inostranstva i 10 iz privatnih klinika.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend