Srbija

Vučić: Politika vešala ne može da pobedi politiku rada i budućnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da "politika vešala ne može da pobedi politiku rada, marljivosti, posvećenosti i budućnosti" i da za razliku od njega, opozicije "nema stav ni o Kosovu, Evropskoj uniji, Rusiji ili bilo čemu".

„Oni na zapadu govore da sam kriv što Rusija ima veliku podršku u Srbiji, Rusima da sam izdajnik i da ću izdati Kosovo“, rakao je Vučić, navodeći da on isto govori i Briselu i Moskvi, pa ga zato i poštuju kao lidera koji čuva nezavisnost zemlje.

On je rekao i sa  u Srbiji strane ambasade neće voditi politiku već predstavnici koje izaberu gradjani.

Kako je naveo, on ne vidi nešto mnogo važno u nedavnom sastanku novog predsednika Pokreta slobodnih gradjana Sergeja Trifunovića sa predstavnicima američke ambasade, osim što ga najviše interesuje da li su za ručak platili fiskalnim računom.

„Ne vidim šta bi moglo ozbiljno da se razgovara sa nekim ko žene naziva fuksama“,rekao je Vučić.

Pominjući obraćanje pisca Marka Vidojkovića na sinoćnjem protestu u Beogradu, on je rekao da nema komentar osim što čoveka tako nešto šokira. „Nazivati ljudi na Pravnom fakultetu kriminalcima, i to bi da vlada i vodi zemlju“, rekao je Vučić.

Vidojković je navodeći da je završio Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu,  rekao da je ta visokoškolska ustanova „leglo neverovatnih ološa i što je paradoksalno, kriminala“.  

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend