Svet

Dve eksplozije u Briselu, policijska akcija u toku

Najmanje dve eksplozije su odjeknule u briselskom kvartu Šarbek, javila je agencija Belga. U tom delu grada je u toku antiteroristička policijska akcija.

Na mestu eksplozije je veliki broj pripadnika specijalne policije, oklopnih vozila i vojnih kamiona.

„Libr belžik“ javlja da je jedna osoba u toj operaciji „neutralisana“. Kvart je blokiran.

Za sada nema drugih detalja.

Policija je ranije u tom kvartu uhapsila nekoliko osoba koje su osumnjičene da su učestvovale u nedavnim briselskim napadima.

U terorističkim napadima na aerodrom i metro u Briselu u utorak je poginulo više od 30 ljudi, a preko 300 je ranjeno. Nakon toga belgijska policija je sprovela brojne racije a mediji i ovu operaciju dovode u vezu sa nedavnim napadima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend