Svet

Klintonov avion prinudno sleteo zbog problema sa motorom

Avion u kome je bio bivši američki predsednik Bil Klinton morao je prinudno da sleti zbog problema sa motorom tokom leta iznad Tanzanije, saopštio je njegov portparol Met Mekena.

Mekena je potvrdio da je postojao problem sa jednim od četiri motora aviona, koji je brzo popravljen i let je nastavljen, javila je agencija AP.

Prema njegovim rečima Klintonov avion bio je na popravci manje od 45 minuta pre nego što je ponovo poleteo i nije saopštio više detalja o tom incidentu u izjavi američkoj agenciji.

Klinton je boravio u Tanzaniji zbog projekata koje vodi njegova porodična fondacija, a u planu je bila poseta Keniji, Liberiji i Maroku.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend