Svet

Srpske huligane na granici čekaju hrvatski specijalci

ZAGREB, Hrvatska policija očekuje u sredu desetak autobusa sa srpskim navijačima koji će se tokom dana vratiti iz Djenove...

Hrvatska policija očekuje u sredu desetak autobusa sa srpskim navijačima koji će se tokom dana vratiti iz Djenove u Srbiju, a iz bezbednosnih razloga na graničnom prelazu sa Slovenijom dočekaće ih hrvatska policija i ispratiti do Bajakova.

U tekstu pod naslovom "Hrvatski specijalci čekaju srpske huligane iz Djenove – nema im izlaska ni u WC" splitski list Slobodna Dalmacija objavio je na sajtu da srpskim navijačima iz bezbednosnih razloga neće biti omogućeno ni jedno stajanje u Hrvatskoj.

Srpski navijači koji su u utorak uveče divljali po Djenovi, u sredu će se vratiti u Srbiju preko Hrvatske. Prema pisanju splitskog lista, na graničnom prelazu sa Slovenijom dočekaće ih pripadnici intervente policije Hrvatske koji će navijače iz Srbije sprovesti do graničnog prelaza sa Srbijom.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend