Link - Up

Danas počinje „Smederevska jesen“

Ovogodišnja turističko-privredna manifestacija „Smederevska jesen“, 126. po redu trajaće do 29. septembra. Prvi put manifestacija umesto jednog traje tri vikenda

Ovogodišnja turističko-privredna manifestacija „Smederevska jesen“, 126. po redu, počinje danas i trajaće do 29. septembra. Ovo je prvi put da manifestacija umesto jednog traje tri vikenda, a organizatori najavljuju bogat program i rekordnu posetu.

“To je jedna od najznačajnijih turističkih manifestacija u regionu i nadamo se da ćemo ove godine uspeti da privučemo rekordan broj posetilaca”, izjavila je Jelena Popović, iz Turističke organizacije Smedereva.

Posebna pogodnost za posetioce biće velikoprodajne cene voća, a vinarije će nuditi svoje proizvode po sniženim cenama.

Tokom šest dana gradskog festivala, program će biti organizovan na nekoliko atraktivnih lokacija, kao što su Mali grad tvrđave, gradski trg, obala Dunava.

U svečanom defileu danas od 18 časova učestvovaće više stotina ljudi kao i predstavnici 12 država. Njemu će prethoditi otvaranje seoskih dvorišta u tvrđavi i vinskog grada na trgu gde će gosti degustirati vino.

Svečano otvaranje je zakazano za 20 časova u Malom gradu tvrđave, a u programu, pored ostalih, učestvuju Snežana Savić, Merima Njegomir, Žarko Dančuo

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend